Wash Mark presteaza servicii de curatatorie-spalatorie ecologica, avand ca scop orientarea permanenta catre client si calitate.

Pentru asigurarea unui inalt standard calitativ au fost achizitionate echipamente noi, folosind cele mai bune solutii chimice de curatat si scos pete cat si detergenti profesionali.

Personalul a fost atent selectionat in toate departamentele firmei, angajatii avand experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul acestora fiind o garantie pentru asigurarea unor servicii de calitate.

Oferă servicii personalizate rapide de cea mai bună calitate la spălătoria situată în centrul comercial POLUS Center, vizavi de Carrefour. Pentru localicare click harta aici

Serviciile de spălătorie şi curăţătorie stau la dispoziţia unui sector larg de consumatori, de la persoane fizice la hoteluri, restaurante, spitale, la preţuri atractive şi cu garanţia respectării normelor de calitate şi protecţie a mediului.

 

Misiunea

Sa asiguram servicii de o calitate cat mai buna care sa exprime inalta consideratie pe care o avem pentru fiecare client in parte.Infintat in 2006 primul punct de lucru Wash Mark a fost cel din cartierul Marasti. Calitatea serviciilor si grija fata de nevoile clientilor au dus la succesul rapidal curatatoriei. Rezultatul normal a fost deschiderea in decursul ultimului an a unui nou punct de lucru, situat in incinta mall-ului Polus Center, din Floresti.

Obiectivul

Obiectivul Wash Mark este sa ofere clientilor sai servicii ireprosabile care sa le dea posibilitatea de a se bucura de timpul liber intr-un mod relaxant.

Utilajele aflate in dotarea Wash Mark sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.